Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοψήφισμα: Εταιρεία στοιχημάτων πληρώνει ήδη όσους πόνταραν «ναι»

Την απόσυρση των στοιχημάτων για το ελληνικό δημοψήφισμα ανακοίνωσε ιρλανδική εταιρεία, πληρώνοντας όσους είχαν ποντάρει στο ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν υπέρ της αποδοχής της λιτότητας.

Δημοψήφισμα: Εταιρεία στοιχημάτων πληρώνει ήδη όσους πόνταραν «ναι»

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ιρλανδίας είναι τόσο σίγουρη ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα που έχει αρχίσει ήδη να πληρώνει όσους πόνταραν σε αυτό, μεταδίδει η USA Today.

O εκπρόσωπος της εταιρείας Paddy Power, Rory Scott, δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι πάνω από το 85% των στοιχημάτων που έγιναν ήταν υπέρ του «ναι».

Για το λόγο αυτό, σημείωσε ο ίδιος, η Paddy Power μοίρασε ένα πενταψήφιο ποσό στους πελάτες που πόνταραν ότι η Ελλάδα θα ψηφίσει υπέρ της αποδοχής των επώδυνων μέτρων λιτότητας.

«Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους πελάτες, αλλά είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος σε εμάς γιατί η αγορά αλλάζει διαρκώς με βάση τις φήμες για νέα ντιλ και προτάσεις που ακούγεται ότι θα γίνουν αποδεκτές και μετά γρήγορα απορρίπτονται» ανέφερε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Paddy Power προσφέρει από την αρχή του έτους στοιχήματα για το αν η Ελλάδα θα φύγει ή όχι από την ευρωζώνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v