Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Μητσοτάκης: Να γίνει το δημοψήφισμα και να βγει το «ναι»

Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε την απόφαση για δημοψήφισμα ο πρώην πρωθυπουργός αλλά τόνισε ότι πλέον πρέπει να γίνει και να επικρατήσει το «ναι». Ισχυρό εντός και εκτός Ελλάδος το λόμπι της δραχμής.

Κ. Μητσοτάκης: Να γίνει το δημοψήφισμα και να βγει το «ναι»

Η Ελλάδα χρειάζεται από την Ευρώπη την βοήθειά της. Εχει λόγους η Ευρώπη να βοηθήσει γιατί μας δάνεισε πολλά χρήματα, δήλωσε στον Skai ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που νωρίτερα σήμερα με δήλωσή του κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «ναι»

Όπως είπε ζήσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας και υπεστήκαμε όμως μια μεγάλη περικοπή στην ποιότητα ζωής κατά 25%.
Παραδέχτηκε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έγινε μια πολιτική εν πολλοίς εσφαλμένη. «Φταίνε οι ξένοι αλλά φταίμε περισσότεροι και εμείς. Δεν μοιράστηκαν δίκαια οι θυσίες. Κόψαμε οριζόντια μισθούς-συντάξεις αλλά δεν χτυπήσαμε το τεράστιο κράτος και ομάδες που θα έπρεπε να θιγούν».

Όπως είπε μια λύση υπάρχει σήμερα. Να βεβαιωθούμε ότι θα μείνουμε στην Ευρώπη. Σήμερα υπάρχουν ισχυρές ομάδες που θέλουν να βγούμε από την Ευρώπη. Το λόμπι της δραχμής είναι ισχυρό στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό το δημοψήφισμα είναι ένα τεράστιο λάθος. Ο λαός πρέπει τώρα να ψηφίσει «ναι». Αν δεν το κάνει εξυπηρετεί τους εχθρούς μας.

Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι εδώ που φτάσαμε προτιμά να γίνει το δημοψήφισμα και να κερδίσει το «ναι». «Μιας και προκλήθηκε το θέμα πρέπει να βγει το αποτέλεσμα, ακόμα και αν εν τω μεταξύ έχει υπάρξει συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v