Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρουφάκης: Οι πιστωτές τρομοκρατούν τους πολίτες

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τη Δευτέρα θα υπάρξει μια συμφωνία. Είμαι απολύτως πεπεισμένος διότι διακυβεύονται πολλά, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός οικονομικών.

Βαρουφάκης: Οι πιστωτές τρομοκρατούν τους πολίτες

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, πως "αυτό που κάνουν (οι πιστωτές) στην Ελλάδα έχει ένα όνομα: τρομοκρατία".

"Γιατί μας εξανάγκασαν να κλείσουμε τις τράπεζες; Για να φοβίσουν τους ανθρώπους. Και όταν πρόκειται για διασπορά φόβου, αυτό αποκαλείται τρομοκρατία", συνέχισε ο έλληνας υπουργός.

Ερωτηθείς αν είναι σίγουρος πως θα επιτευχθεί μια συμφωνία, ακόμη κι αν οι Έλληνες ψηφίσουν "όχι" στο αυριανό δημοψήφισμα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπογράμμισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ: "Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τη Δευτέρα θα υπάρξει μια συμφωνία. Είμαι απολύτως πεπεισμένος διότι διακυβεύονται πολλά, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Η Ευρώπη έχει ανάγκη μια συμφωνία. Η Ελλάδα έχει ανάγκη μια συμφωνία, έτσι θα φθάσουμε σε μια συμφωνία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v