Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Αποκλειστικό κριτήριο επιλογής στη θέση του προέδρου είναι η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εξειδίκευση στο αντικείμενο της στατιστικής ή συναφών κλάδων ή σε αντικείμενο συναφές προς το αντικείμενο των στατιστικών ερευνών.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωσή της θέσης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, απηύθυνε το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση του τέως υπουργού, Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στο opengov.

Η θητεία του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ είναι πενταετής και του νυν προέδρου λήγει στις 2 Αυγούστου εφέτος. Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επιλέγεται από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με εισήγηση του υπουργού Οικονομικών, με πλειοψηφία 4/5 των μελών της.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αποκλειστικό κριτήριο επιλογής στη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ είναι η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εξειδίκευση στο αντικείμενο της στατιστικής ή συναφών κλάδων ή σε αντικείμενο συναφές προς το αντικείμενο των στατιστικών ερευνών και μελετών.

Επιπροσθέτως, πρέπει να διαθέτει διδακτορικό τίτλο σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα από 6/7/2015 έως 15/7/2015 (ώρα 14:00), αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού συνδέσμου: https://online.ekdda.gr/applications

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v