Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Στηρίζω και ψηφίζω... ολίγη από μέτρα

Την απόφαση να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά να ψηφίσει μόνο τα μέτρα που απορρέουν από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος. Επανέλαβε τα περί πραξικοπήματος και εξήγγειλε πόλεμο της κυβέρνησης με τα συμφέροντα.

Καμμένος: Στηρίζω και ψηφίζω... ολίγη από μέτρα

Αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τη χθεσινή του θέση ότι τη Δευτέρα υπήρξε πραξικόπημα κατά της Ελλάδας.

Όπως είπε το κόμμα στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά θα ψηφίσει μόνο τα μέτρα που εντάσσονται στο πλαίσιο της απόφασης που πήραν οι πολιτικοί αρχηγοί και όχι αυτά που επέβαλαν οι δανειστές. Επανέλαβε ότι τα σχέδια για κυβέρνηση εθνικού σκοπού απορρέουν από κύκλους στο εξωτερικό και στο εσωτερικό που θέλουν να συνεχίσουν το πραξικόπημα, ενώ υποστήριξε ότι πλέον στόχος της κυβέρνησης είναι να τα βάλει με τα συμφέροντα και τη διαφθορά.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε για να πει ‘ναι’ σε ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που συμφωνήθηκε στη συνάντηση των αρχηγών και εγκρίθηκε από τη Βουλή».

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται. Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση που έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού. Δεν θα το επιτρέψουμε», είπε.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι η ΚΟ ψήφισε την Παρασκευή τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ως προαπαιτούμενο για να προχωρήσει τη συμφωνία) και μόνο, και όχι τα άλλα που επιβάλλονται από τους δανειστές.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το παιχνίδι, να μην αποφασίζουν οι λαοί, αλλά άλλοι. Κυβέρνηση εθνικού σκοπού θέλουν όσοι κάνουν το πραξικόπημα, υποστήριξε.

Παράλληλα έδωσε σήμα ότι η κυβέρνηση από εδώ και πέρα θα επικεντρωθεί στη μάχη με τα συμφέροντα. Προανήγγειλε ότι θα πάει στην ΕΣΗΕΑ να δώσει στοιχεία για σκάνδαλα που αφορούν κανάλια και δημοσιογράφους και ότι θα αναλάβει ειδικό ρόλο στην κυβέρνηση για το θέμα της διαφθοράς ο Τέρενς Κουίκ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v