Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποδέμος: Εχουμε διαφορετική οικονομική προσέγγιση από ΣΥΡΙΖΑ

Η Ισπανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές οικονομίες σε πολύ διαφορετικές συνθήκες που απαιτούν διαφορετικές οικονομικές στρατηγικές, δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ισπανικού κόμματος Ποδέμος.

Ποδέμος: Εχουμε διαφορετική οικονομική προσέγγιση από ΣΥΡΙΖΑ

Το ισπανικό κόμμα Ποδέμος πήρε αποστάσεις την Τρίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η συμφωνία για την Ελλάδα δεν είναι καλή γιατί πηγαίνει ενάντια στην βούληση των Ελλήνων πολιτών που ψήφισαν κατά της λιτότητας.

«Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα» δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικής πολιτικής του ισπανικού κόμματος, Νάτσο Αλβάρες.«Η Ισπανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές οικονομίες σε πολύ διαφορετικές συνθήκες που απαιτούν διαφορετικές οικονομικές στρατηγικές» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου.

«Οι Ποδέμος και ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφορετικές οικονομικές προσεγγίσεις» πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το AFP, ο ίδιος υποστήριξε ότι η συμφωνία της Δευτέρας για την Ελλάδα προσφέρει σταθερότητα, αλλά δεν είναι καλή γιατί είναι αντίθετη με την βούληση του ελληνικού λαού που ψήφισε κατά της λιτότητας στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Αλβάρες επέμεινε ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, «η Ισπανία έχει αρκετό περιθώριο» για να εφαρμόσει φιλοαναπτυξιακές πολιτικές και να μειώσει το έλλειμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v