Συγκροτούνται ειδικά κλιμάκια ελέγχου στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Ειδικά κλιμάκια ελέγχου για την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής και της ανασφάλιστης εργασίας συγκροτούνται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σύμφωνα με σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφαλισης Δ. Στρατούλη.

Συγκροτούνται ειδικά κλιμάκια ελέγχου στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη (ΦΕΚ με Αρ.Φύλλου 1480 της 14ης Ιουλίου), συγκροτούνται ειδικά κλιμάκια ελέγχου στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής και της ανασφάλιστης εργασίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, τα εν λόγω κλιμάκια θα αποτελούνται από υπαλλήλους του Ιδρύματος, με έδρα την έδρα των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ.

Οι υπάλληλοι που θα συμμετέχουν σε αυτά καλούνται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στη Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού του Ιδρύματος, ενώ η επιλογή τους θα πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Ασφάλισης−Εσόδων με κριτήρια την υπηρεσιακή επάρκεια και την ενασχόλησή τους με ελεγκτικό έργο.

Οι συμμετέχοντες στα κλιμάκια υπάλληλοι θα αναπτύσσουν ελεγκτικό έργο στο σύνολο των γεωγραφικών περιοχών της χώρας, πλην της γεωγραφικής περιοχής που υπάγεται το Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο οποίο υπηρετούν.

*Δείτε την σχετική απόφαση στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v