Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρεμένος: «Ό,τι γίνει να γίνει γρήγορα»

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου δεν έχουμε πολλές επιλογές. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ελλάδα είναι χώρα της ευρωζώνης και θέλουν να πλανάται από πάνω της το φάντασμα του Grexit», δήλωσε ο Γ. Βαρεμένος.

Βαρεμένος: «Ό,τι γίνει να γίνει γρήγορα»

«Εύκολο δεν ξέρω αν είναι, αναγκαίο θα ήταν να μην υπάρχει καν το ρήγμα. Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό διότι η χώρα δεν έχει την δυνατότητα να περιμένει», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος.

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου δεν έχουμε πολλές επιλογές. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ελλάδα είναι χώρα της ευρωζώνης και θέλουν να πλανάται από πάνω της το φάντασμα του Grexit», σημείωσε ακόμα και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μελέτη που λέει ότι πέρα από το 25% του ΑΕΠ που έχουμε απολέσει, η απώλεια μπορεί να φτάσει σωρευτικά στο 50%. Επομένως τι να μοιράσουμε; Για να μοιράσουμε πρέπει να υπάρχει πίτα. Έχουμε μπροστά μας μια λύση με αβεβαιότητες αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να φτάσουμε σε μία συμφωνία».

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v