Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυγενάκης: Τι θα κάνει η κυβέρνηση με το αεροδρόμιο Χανίων;

Ο Γιώργος Σταθάκης δεν διαψεύδει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” από το πρόγραμμα αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, σημειώνει ο βουλευτής της Ν.Δ.

Αυγενάκης: Τι θα κάνει η κυβέρνηση με το αεροδρόμιο Χανίων;

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» από το πρόγραμμα αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης δεν διαψεύδει τις πληροφορίες, τα δημοσιεύματα και την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” από το πρόγραμμα αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων. Να θυμίσουμε πως ο κ. Υπουργός έχει επανειλημμένως δηλώσει, κατά το διάστημα των τελευταίων έξι μηνών, ότι το πρόγραμμα αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα συνεχισθεί κανονικά. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Χανίων "Ι. Δασκαλογιάννης" στις 30-05-2015, είχε διαμηνύσει ότι “ ... η ιδιωτικοποίηση δε γίνεται να μην προχωρήσει. Επιτρέψτε μου να μη πω τίποτε άλλο ...”.

Την ίδια περίοδο, 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στο Κοινοβούλιο (ΑΠ: 346/4168/27-7-2015) εναντίον της αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίου. Τι συνέβη και το αεροδρόμιο του τόπου καταγωγής του κ. Υπουργού εξαιρείται από τη διαδικασία;

Τι έχουν να πουν επ’ αυτού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες των λοιπών 13 περιφερειακών αεροδρομίων;

Άραγε, η εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων, όπου τυγχάνει να είναι και η εκλογική περιφέρεια του κ. Σταθάκη, εκφράζει κάποια αναγκαιότητα πέραν της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών, κομματικών και πελατειακών συμφερόντων του ιδίου; Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να είναι a al carte».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v