Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ: Ανοίγει ο δρόμος για υπογραφή της σύμβασης των αεροδρομίων

«Η πρόσφατη απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ ανοίγει το δρόμο για τη συγκεκριμενοποίηση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν σύντομα στην υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης», δηλώνει το ΤΑΙΠΕΔ.

ΤΑΙΠΕΔ: Ανοίγει ο δρόμος για υπογραφή της σύμβασης των αεροδρομίων

Παρέμβαση στις εξελίξεις αναφορικά με τον διαγωνισμό για τα αεροδρόμια από το ΤΑΙΠΕΔ. Σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Fraport. Μάλιστα εκτιμά ότι ανοίγει ο δρόμος ώστε να γίνουν συγκεκριμένες οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σύντομα σε υπογραφή των συμβάσεων:  

«Σχετικά με δημοσιεύματα για το διαγωνισμό για τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την κοινοπραξία Fraport AG – Slentel Ltd η οποία επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με την ανανέωση των εγγυητικών επιστολών συνολικού ύψους €30.000.000 τον Απρίλιο 2015. Η πρόσφατη απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ ανοίγει το δρόμο για τη συγκεκριμενοποίηση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν σύντομα στην υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v