Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έβρο και Ξάνθη επισκέφτηκαν στελέχη της Eurobank

Στελέχη της Eurobank επισκέφτηκαν τα καταστήματα της τράπεζας στον Έβρο και στην Ξάνθη, ενώ με την ευκαιρία συναντήθηκαν με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ που συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά στην πόλη της Ξάνθης.

Έβρο και Ξάνθη επισκέφτηκαν στελέχη της Eurobank

Περιοδεία στους νομούς Έβρου και Ξάνθης πραγματοποίησε κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της Eurobank υπό τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Καλαντώνη.

Το κλιμάκιο των στελεχών επισκέφτηκε το δίκτυο και συνομίλησε με το προσωπικό των καταστημάτων Eurobank και Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη, ενώ συναντήθηκε επίσης με παράγοντες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα στελέχη της Eurobank είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Ανδρών, η οποία συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στην Ξάνθη.

Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες συμμετείχαν σε φιλική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της ελληνικής ομάδας σε κατάστημα της τράπεζας στην Ξάνθη, ενώ η Eurobank στηρίζει την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης ως χορηγός τα τελευταία 15 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v