Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ΕΣΕΕ με το Ποτάμι

Τις συνέπειες των νέων φορολογικών επιβαρύνσεων για τις ΜμΕ επιχειρήσεις τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, μιλώντας στον βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη. Ο βουλευτής υποστήριξε ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και η ψηφιοποίηση πολλών λειτουργιών του δημοσίου.

Συνάντηση ΕΣΕΕ με το Ποτάμι

Συνάντηση με τον βουλευτή Β' Αθηνών, Χάρη Θεοχάρη, και το μέλος του Ποταμιού και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Βλάση Χάρο, πραγματοποίησε σήμερα το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, επεσήμανε στον βουλευτή τις συνέπειες των νέων φορολογικών επιβαρύνσεων στη βιωσιμότητα των ΜμΕ επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο «τιμωρείται» η κερδοφορία και η μικρή επιχειρηματικότητα.

Όπως τόνισε, είναι επείγουσα η διασφάλιση της ρευστότητας στην αγορά, με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την προώθηση του micro-financing και τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων, ενώ πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις Μμε επιχειρήσεις να δουλέψουν, να φέρουν ανάπτυξη και να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης.

Ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι προϋπόθεση για την αποτελεσματική στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι η προώθηση των μεταρρυθμίσεων αλλά και η ψηφιοποίηση πολλών λειτουργιών του δημοσίου και τόνισε την αναγκαιότητα μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v