Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαϊκάλης: Δεν είμαι μέτοχος ούτε ιδιοκτήτης offshore

Η εμπλοκή του δεν αφορά σε offshore εταιρία, αλλά σε μια Ανώνυμη Εταιρία που είχε την ευθύνη των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο, υποστήριξε ο πρώην υπουργός. Δεν υπάρχει ο όρος κυπριακή offshore. Στόχος των επιθέσεων ο αποπροσανατολισμός.

Χαϊκάλης: Δεν είμαι μέτοχος ούτε ιδιοκτήτης offshore

«Είχα μια νόμιμη συμφωνία με την ευρωπαϊκή εταιρία που έχει έδρα στην Κύπρο», υποστήριξε ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη Τύπου μετά το σάλο που ξέσπασε από την είδηση για κατοχή offshore εταιρίας στη μεγαλόνησο. 

Σημείωσε ότι δεν πρόκειται για offshore εταιρία, αλλά για μια Ανώνυμη Εταιρία που είχε την ευθύνη των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο.

Η εταιρία είναι στην Κύπρο άρα δεν είναι offshore γιατί δεν υπάρχει ο όρος κυπριακή offshore, τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν του ανήκει αλλά υπάρχει συμφωνία εκπροσώπησης. 

Ο τέως υπουργός υποστήριξε πως στόχος των επιθέσεων που δέχθηκε ήταν για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.




Προθεσμία από τους ΑΝΕΛ 

Στους ΑΝ.ΕΛ περίμεναν τις εξηγήσεις του κ. Χαϊκάλη προκειμένου να αποφασίσουν την στάση που θα κρατήσουν απέναντι στον τέως υπουργό.

Ο Τέρενς Κουίκ μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παύλος Χαϊκάλης να μην βρίσκεται στις λίστες των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επερχόμενες εκλογές. «Ολα βρίσκονται στα χέρια του Παύλου με ό,τι σημαίνει αν δεν υπάρξει διαφάνεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος επιβεβαίωσε την επικοινωνία του προέδρου Πάνου Καμμένου με τον βουλευτή και απερχόμενο υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαφάνεια και να μην τη θέλουμε μέσα στο κόμμα μας», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος σημείωσε ότι: «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα απολογηθούν για κανέναν ο οποίος δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του για αυτά που τον κατηγορούν»

Τόνισε ότι ο κ. Χαϊκάλης θα πρέπει να παρουσιάσει όλα τα χαρτιά που υποστηρίζουν τα λεγόμενά του ότι δεν πρόκειται για εξωχώρια εταιρία, αλλά για μια Ανώνυμη Εταιρία που είχε την ευθύνη των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο.

«Αν δεν το κάνει εκεί θα έχουμε ζήτημα. Δεν μπορούμε να έχουμε σκιές μέσα στους Ανεξάρτητους Ελληνες όταν ακούμε τα μύρια όσα με λασπολογίες», είπε ο κ. Κουίκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v