Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 21-22 Σεπτεμβρίου το πρώτο «Belgrade Investment Days»

Θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2015, στο Grand Hall of the National Assembly in the Republic of Serbia, στο Βελιγράδι.

Στις 21-22 Σεπτεμβρίου το πρώτο «Belgrade Investment Days»

Το Ελληνο-Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βελιγραδίου διοργανώνουν το πρώτο Οικονομικό Forum «Belgrade Investment Days». Θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο Grand Hall of the National Assembly in the Republic of Serbia, στο Βελιγράδι.

Στο «Belgrade Investment Days» θα παρουσιαστούν τα παρακάτω έργα:

Δημόσια Έργα - Έργα τόσο στην πόλη του Βελιγραδίου, όσο και σε άλλες πόλεις και δήμους, κάποια από τα οποία έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου. Έχουν προσκληθεί επενδυτές προκειμένου να γίνουν παρουσιάσεις που αφορούν έργα υποδομών και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και μία συζήτηση σε σχέση με την ανάπτυξη ακινήτων, μεταφορών, ενεργειακής απόδοσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω της ESCO, τόσο Δημόσιου όσο και Ιδιωτικού Τομέα.

Ιδιωτικά Έργα - Μεμονωμένες Εταιρίες θα παρουσιάσουν έργα από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας, της γεωργίας και των γεωργικών επιχειρήσεων, της πληροφορικής, της ενέργειας και του τουρισμού.

Εταιρίες που θα ιδιωτικοποιηθούν - Υπάρχει μία διαρκής διαδικασία ιδιωτικοποίησης κάποιων κοινωνικών και δημόσιων εταιριών στη Δημοκρατία της Σερβίας. Περίπου διακόσιες είναι οι εταιρίες που απομένουν να ιδιωτικοποιηθούν.

Η πόλη του Βελιγραδίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Βελιγραδίου και το Κεντρικό Forum Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης (CEDEF) είναι οι διοργανωτές αυτού του ετήσιου προγράμματος επενδύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v