Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για «συκοφαντικά» δημοσιεύματα μιλά η Φ. Γεννηματά

«Εχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση», τονίζει η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Για «συκοφαντικά» δημοσιεύματα μιλά η Φ. Γεννηματά

«Σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΕΣΠΡΕΣΣΟ» τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου», δηλώνει η Φώφη Γεννηματά (σ.σ. στα δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι ο οδοντρίατρος σύζυγός της πληρωνόταν από το Ερρίκος Ντυνάν χωρίς να εμφανίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα).

«Τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η σκοπιμότητα είναι προφανής, διότι αυτά τα χυδαία ψεύδη έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις.

Το ότι επανέρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποκαλύπτει τα κίνητρα τόσο των εντολέων όσο και των εντολοδόχων.

Όμως, επειδή η αλήθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Επειδή η χυδαιότητα και το ψέμα ξεπερνούν κάθε όριο δεοντολογίας και ανοχής. Έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v