Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται το μπαράζ αιτήσεων για κατ' εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις

Στις δεκατρείς έφτασε ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων για κατ' εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις.

Συνεχίζεται το μπαράζ αιτήσεων για κατ εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις
Πέντε νέες αιτήσεις με τις οποίες ζητούν να εξαιρεθούν από την απαγόρευση υπηρεσιακών μεταβολών κατά την προεκλογική περίοδο κατέθεσαν στο ΣτΕ υπουργεία αλλά και Δήμοι, ανεβάζοντας των συνολικό αριθμό των αιτήσεων στις 13.

Το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε νέα αίτηση με την οποία ζητεί να εξαιρεθεί από τα προβλεπόμενα και να προβεί σε αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία του εξωτερικού, στα ελληνόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, στο γραφείο εκπαίδευσης του Μπουένος Άιρες, αλλά και σε άλλα σχολεία της αλλοδαπής.

Ακόμη, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ζητεί να του επιτραπεί η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το διορισμό εκπαιδευτικού προσωπικού με ετήσια σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, με ωριαία αποζημίωση, στην Σχολή Εθνικής Άμυνας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, η προκήρυξη πρόσληψης του σχετικού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένει απλώς να κυρωθούν οι πίνακες διορισμού των καθηγητών.

Υπογραμμίζει, ακόμη το ΓΕΕΑ ότι είναι επιτακτική ανάγκη η κύρωση των πινάκων διορισμού εκπαιδευτικών για τη λειτουργία της Σχολή Εθνικής Άμυνας, καθώς μάλιστα 214 σπουδαστές αναμένουν το διορισμό των καθηγητών για να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ζητεί να επιτραπεί η κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη 52 υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να υλοποιηθεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακή και Επαγγελματικής Ζωής».

Ο Δήμος Σάμου ζητεί να επιτραπεί η πρόσληψη 15 υπαλλήλων με 2μήνη σύμβαση εργασίας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

Τέλος, το Σπηλαίο Περάματος του Δήμου Ιωαννίνων ζητεί να του επιτραπεί η συνέχιση της διαδικασίας πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου για το 2015.

Επισημαίνει ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων στο σπήλαιο λήγουν 21 Σεπτεμβρίου και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v