Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με εκπροσώπους ιδιωτικής εκπαίδευσης συναντήθηκε η Φ. Γεννηματά

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση του Κινήματος ότι το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση πρέπει να καταργηθεί διότι προκαλεί δυσβάσταχτο βάρος για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Με εκπροσώπους ιδιωτικής εκπαίδευσης συναντήθηκε η Φ. Γεννηματά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με εκπροσώπους των Συλλογικών Φορέων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Σύνδεσμο Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων,Σύνδεσμο Ελληνικών Κολλεγίων και Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών ΙΕΚ).

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Οι συμμετέχοντες εξήγησαν τις οδυνηρές συνέπειες του μέτρου στην λειτουργία και την βιωσιμότητα των φορέων ιδιωτικής εκπαίδευσης και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έγκαιρη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ αμέσως μόλις η κυβέρνηση εκδήλωσε τις προθέσεις της.

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση του Κινήματος ότι το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση πρέπει να καταργηθεί διότι προκαλεί δυσβάσταχτο βάρος για τη μέση ελληνική οικογένεια. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποτελέσει κεντρικό σημείο επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v