Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικανοποίηση Τουσκ για την εποικοδομητική συνεργασία με Αθήνα

Η «ταχεία και αποτελεσματική εφαρμογή» του νέου προγράμματος από την κυβέρνηση που θα προκύψει στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, θα επιτρέψει στην ελληνική οικονομία να επιστρέψει σε μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, τόνισε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου.

Ικανοποίηση Τουσκ για την εποικοδομητική συνεργασία με Αθήνα
O πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του για την «εποικοδομητική συνεργασία» που χαρακτηρίζει, πλέον, τις σχέσεις Αθήνας-Βρυξελλών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τουσκ τόνισε ότι η «ταχεία και αποτελεσματική εφαρμογή» του νέου προγράμματος από την κυβέρνηση που θα προκύψει στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, θα επιτρέψει στην ελληνική οικονομία να επιστρέψει σε μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε, απευθυνόμενος στους πρέσβεις της ΕΕ, οι βασικές κατευθύνσεις του νέου προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για την Ελλαδα είναι η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τα υψηλά ποσοστά απασχόλησης και η χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο