Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στην 80ή ΔΕΘ

Τις δράσεις της προτίθεται να παρουσιάσει η ΓΓΕΠΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 80ή ΔΕΘ. Ο Γ.Γ. Αντώνης Παπαδεράκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Η Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στην 80ή ΔΕΘ

Στην 80ή ΔΕΘ θα συμμετάσχει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, όπου πρόκειται να προβάλει τις δράσεις της.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι διευθύνσεις της ΓΓΕΠΚ θα παρουσιάσουν τα Εμπορικά Σήματα και το Ελληνικό Σήμα, τις δράσεις ενημέρωσης για τα δικαιώματα του καταναλωτή και του διαπιστευμένου Εργαστηρίου Ελαιόλαδου του Τμήματος Χημικών Αναλύσεων και Οργανοληπτικών Δοκιμών, το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Προμηθειών (ΕΣΗΔΗΣ και ΚΗΜΔΗΣ), καθώς και το σύστημα για οικονομικούς φορείς και αναθέτουσες αρχές.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΓΓΕΠΚ στη ΔΕΘ, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Παπαδεράκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ, θα υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο της ΓΓΕΠΚ και θα επισκεφθεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v