Networking event διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση, ο προσανατολισμός και η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με επίκαιρα θέματα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας. Ποιοι θα δώσουν το παρόν.

Networking event διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ

Εκδήλωση Δικτύωσης (Networking event) με θέμα «Πληροφορική και Επιχειρηματικότητα ενάντια στην κρίση: Αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην ανάπτυξη» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:30 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου “TRANSNATIONAL INITIATIVE FOR GUIDANCE OF GRADUATED AND ENTREPRENEURSHIP” με ακρωνύμιο “TRIGGER”, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση, ο προσανατολισμός και η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με επίκαιρα θέματα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, με σκοπό την καλύτερη τοποθέτηση στην αγορά εργασίας.

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν οι κκ. Φίλιππος Τσαλίδης, Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης) και Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απευθύνουν ομιλίες οι κκ. Δημήτριος Μάρδας, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., τ. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υπ. Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Β’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, τ. Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της Ν. Δ. και Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης και Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΠΕ.

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Κωστής Καγγελίδης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΠΒΕ. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση στην οποία θα αναλυθεί και θα σχολιαστεί το επίκαιρο ζήτημα της επιχειρηματικότητας και χρηματοδότησης στον τομέα της πληροφορικής, εν μέσω κρίσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v