Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εκνευρισμός» στο ΣΥΡΙΖΑ και για τον Μ. Μπόλαρη

Για τον Μάρκο Μπόλαρη, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών - υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή".

«Εκνευρισμός» στο ΣΥΡΙΖΑ και για τον Μ. Μπόλαρη

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έκπληξη, την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου -ο οποίος τελικά παραιτήθηκε- και του Μάρκου Μπόλαρη εξέδωσε αργά απόψε το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Mega.

Για τον Δημήτρη Καμμένο, αναφέρεται ότι "κατ' επανάληψη έχει προβεί σε σχόλια ακραία ομοφοβικά, επιθετικά εναντίον των γκέι και αντισημιτικά", τα οποία -όπως σημειώνεται- "είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά".

Για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών - υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή".

«Η υπουργοποίηση και των δύο θεωρούμε ότι προσβάλλει ευθέως τα δικαιώματα, τις αξίες, τις πολιτικές μας αρχές και προτεραιότητες. Πρόσωπα με τέτοια στάση και απόψεις δεν έχουν θέση σε οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση, και πολύ περισσότερο της Αριστεράς» υπογραμμίζει το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v