Συνεργασία της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική με την Glassdrive

Oι πελάτες της ασφαλιστικής θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive.

Συνεργασία της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική με την Glassdrive

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GLASSDRIVE. Η εταιρία GLASSDRIVE είναι εξειδικευμένη στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, παρέχοντας πιστοποιημένα γνήσια ανταλλακτικά.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες της ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα 45 σταθμούς Glassdrive, 15 κινητές μονάδες, καθώς και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας το σύνολο της Επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής υπηρεσίες όπως πιστοποιητικό γνησιότητας των κρυστάλλων που τοποθετεί, γραπτή εγγύηση εργασίας «εφ' όρου ζωής» για τα υλικά και τις εργασίες αντικατάστασης των κρυστάλλων κ.λπ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v