Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην τελική ευθεία το Επιχειρηματικό Πάρκο Ελευσίνας

Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια προωθείται η ίδρυση επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή της Αττικής. Θα αναπτυχθεί σε έκταση 450 στρεμμάτων στην Ελευσίνα.

Στην τελική ευθεία το Επιχειρηματικό Πάρκο Ελευσίνας

Το πρώτο, μετά από πολλά χρόνια, Επιχειρηματικό Πάρκο στην Αττική, βρίσκεται στη τελική φάση υλοποίησης του. Πρόκειται για το Επιχειρηματικό Πάρκο Βαμβακιάς Τύπου Β (μέσης και χαμηλής όχλησης ) στη Ελευσίνα σε έκταση 450 στρ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Re.De-Plan AE που είναι ο Project Manager, ο Μελετητής των Έργων Υποδομής και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της επένδυσης, οι εργασίες πολεοδόμησης και κατασκευής των έργων υποδομής ξεκινούν μέχρι το τέλος του έτους, καθώς μετά τη ΚΥΑ αδειοδότησης της επένδυσης , ήδη εγκρίθηκε η Πολεοδομική Μελέτη και ο Πολεοδομικός κανονισμός του έργου.

Παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η γενναία χρηματοδοτική ενίσχυση του έργου, σε ποσοστό 62,9% επί του Προϋπολογισμού, μέσω υπαγωγής στο πρόγραμμα Jessica /ΤΑΑ Αττικής που διαχειρίζεται η Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Re.De-Plan AE, "με αυτό το έργο πιστοποιείται ξανά η αποτελεσματικότητα της ως εταιρία Τεχνικού Συμβούλου, προσθέτοντας άλλο ένα Επιχειρηματικό Πάρκο στις επιτυχημένες επενδύσεις ανάπτυξης Οργανωμένων Υποδοχέων για τη μεταποίηση και τα Logistics που επιμελήθηκε, μελέτησε και εξασφάλισε δανειοδότηση για λογαριασμό ιδιωτικών επενδυτικών φορέων και βρίσκονται σε γραμμή υλοποίησης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v