Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαγγελόπουλος: Προχωράμε άμεσα όλες τις υποθέσεις διαφθοράς

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα όλες οι υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να ολοκληρώσουν το έργο τους χωρίς οχλήσεις.

Παπαγγελόπουλος: Προχωράμε άμεσα όλες τις υποθέσεις διαφθοράς
Πλήρη ενημέρωση για τις υποθέσεις διαφθοράς που ελέγχονται από τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης είχε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, παρουσία του γ.γ. για την καταπολέμηση της διαφθοράς Γιώργου Βασιλειάδη, έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα όλες οι υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να ολοκληρώσουν το έργο τους χωρίς οχλήσεις.

Όπως είπε, στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η άμεση επίλυση από την πολιτική ηγεσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα συμμετείχαν ο κ. Παναγιώτης Δάνης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ, ο κ. Εμμανουήλ Πλουμής, Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος, Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η κα Ειρήνη Γιαλλούρη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, ο κ. Σταύρος Ποτουρίδης, προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, ο κ. Δημοσθένης Κασσαβέτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ και ο κ. Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v