Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ: Η μοναδική ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ακινήτων EXPO REAL

Το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων συμμετέχει στην διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων EXPO REAL που διοργανώνεται στο Μόναχο.

ΤΑΙΠΕΔ: Η μοναδική ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ακινήτων EXPO REAL

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Παρουσίας του Δημοσίου συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, η οποία λαμβάνει χώρα στο Μόναχο, από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Στην ομάδα αντιπροσωπείας συμμετέχει και η Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.

H EXPO REAL συγκεντρώνει ετησίως 18.600 επαγγελματίες επισκέπτες και 17.400 επιχειρήσεις εκθέτες, ενώ από το 2010 έχει συμπληρώσει τη θεματολογία της με τον κλάδο των επενδύσεων (από επενδύσεις σε διάφορες πόλεις και οικονομικά αναπτυσσόμενες περιοχές, συμβούλους ανάπτυξης, χρηματοδότες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μάνατζερ ακινήτων και υπεύθυνους επέκτασης, μέχρι και τους τελικούς χρήστες και επενδυτές). Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνει χώρα και ένα συνοδευτικό πρόγραμμα συνεδρίων με επίκεντρο το “INVESTMENT LOCATIONS FORUM”, όπου παρουσιάζονται και αναλύονται στρατηγικές και απόψεις σε σχέση με τις αγορές από ειδικούς του κλάδου.

Η έκθεση απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών, βιομηχανίας, εμπορίου και δημοσίου, εκπροσώπους δήμων, κοινοτήτων και οικονoμικών περιφερειών, facility managers, κλαδικούς εκδοτικούς οίκους, συμβούλους ακινήτων, αμοιβαία κεφάλαια, τράπεζες, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, ιδιωτικούς και θεσμικούς επενδυτές, συμβούλους περιουσίας, ασφαλιστικές εταιρίες, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και βιομηχανία τεχνικών έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v