Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Δεν τα βρίσκουν στο αντίτιμο των νέων μελών

Βασικό εμπόδιο στις διαβουλεύσεις παραμένει το αντίτιμο που θα κληθούν να πληρώσουν τα νέα μέλη του κόμματος, τα οποία θα προσέλθουν να εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας.

ΝΔ: Δεν τα βρίσκουν στο αντίτιμο των νέων μελών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Συγγρού μία ακόμα «μαραθώνια» συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων.

Βασικό εμπόδιο στις διαβουλεύσεις παραμένει το αντίτιμο που θα κληθούν να πληρώσουν τα νέα μέλη του κόμματος, τα οποία θα προσέλθουν να εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Μεϊμαράκη και κάποια μέλη της Επιτροπής τάσσονται υπέρ του υψηλότερου τιμήματος για τα νέα μέλη, σε αντίθεση με τους εκπροσώπους των Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολου Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη οι οποίοι επιμένουν στη διατήρηση του εισιτηρίου των δύο ευρώ για όλους και όχι μόνο για τα ήδη μέλη.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων δεν τα βρήκαν ούτε στον αριθμό των εκλογικών κέντρων και τμημάτων που θα υπάρξουν την μία ή τις δύο Κυριακές (αν χρειαστούν) της εκλογικής διαδικασίας. Μια συμβιβαστική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι κάνει λόγο για 900 εκλογικά κέντρα με 1200 τμήματα (κάλπες) από 1500 το 2009, ωστόσο είναι κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι αύριο το μεσημέρι στις 12, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v