Διαγωνισμός-φιλέτο για καθαρισμό των σταθμών μετρό

Ο ανάδοχος του διαγωνισμού θα αναλάβει τον καθαρισμό και των τεχνικών δωματίων καθώς και των φρεατίων εξαερισμού στους σταθμούς και τους χώρους στάθμευσης, καθώς και της γνωστής πεζογέφυρας Καλατράβα.

Διαγωνισμός-φιλέτο για καθαρισμό των σταθμών μετρό

Στον αέρα βρίσκεται ένας από τους μεγάλους διαγωνισμούς που περιμένει η αγορά διαχείρισης εγκαταστάσεων (Facilities Management).

Πρόκειται για τον διαγωνισμό που προκήρυξε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) για τον καθαρισμό των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 για χρονικό διάστημα ενός έτους, ύψους 4.000.000 ευρώ. Η προθεσμία κατάθεσης προσφορών εκπνέει στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την προκήρυξη του έργου.

Εκτός από τους σταθμούς, ο ανάδοχος αναλαμβάνει τον καθαρισμό και των τεχνικών δωματίων καθώς και των φρεατίων εξαερισμού στους σταθμούς και τους χώρους στάθμευσης καθώς και της γνωστής πεζογέφυρας Καλατράβα στον σταθμό Κατεχάκη, η οποία είχε σχεδιαστεί από τον γνωστό Ισπανό αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ελληνική κυβέρνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις (διαχείρισης εγκαταστάσεων, καθαρισμού κ.λπ.) οι οποίες με βάση τα στοιχεία του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας απασχολούν τουλάχιστον 90 καθαρίστριες/καθαριστές με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Σε περίπτωση κοινοπραξίας, ο αριθμός των καθαριστριών/καθαριστών πλήρους απασχόλησης που διαθέτει κάθε επιχείρηση δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 50.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v