Προθεσμία για τη Δευτέρα έλαβε η Κατερίνα Σαββαΐδου

Η ΓΓΔΕ πήρε προθεσμία για να ενημερωθεί για την υπόθεση. Η κλήση από τους εισαγγελείς διαφθοράς αφορά σε απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί.

Προθεσμία για τη Δευτέρα έλαβε η Κατερίνα Σαββαΐδου

Προθεσμία για τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε από τους εισαγγελείς Ι. Δραγάτση και Αγγ. Τριανταφύλλου, η Γενική Γραμματέας Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Η γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση καθώς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία. 

Η γενική γραμματέας εσόδων, την παραίτηση της οποίας έχει ζητήσει η κυβέρνηση, εκλήθη την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτη για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία από τους εισαγγελείς Γ. Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου.

Η κλήση αυτή ήρθε μία ημέρα μετά την απαγγελία κατηγορίας σε βαθμό πλημμελήματος για την υπόθεση της παράτασης κατά ένα χρόνο καταβολής του 20% επί των διαφημίσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς από την εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση για την οποία κλήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς αφορά σε απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v