Το Κρεμλίνο θα αποφασίσει αν η RZD θα υποβάλει προσφορές για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Rosco, ΟΛΘ

Σύμφωνα με ρωσικές διπλωματικές πηγές, η απόφαση για υποβολή δεσμευτικής προσφοράς της RZD για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Rosco και ΟΛΘ θα εξαρτηθεί από το Κρεμλίνο.

Το Κρεμλίνο θα αποφασίσει αν η RZD θα υποβάλει προσφορές για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Rosco, ΟΛΘ

Θα χρειαστεί πολιτική απόφαση του Κρεμλίνου για να αποφασιστεί αν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD) θα υποβάλουν δεσμευτική προσφορά για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Rosco και του ΟΛΘΟΛΘ -1,18%, σύμφωνα με ρωσικές διπλωματικές πηγές, όπως μεταδίδει το Reuters.

Όπως ανέφεραν οι πηγές, η απόφαση θα επηρεαστεί άμεσα από το μέγεθος της προόδου που θα δει η Μόσχα στο ευρύτερο πλαίσιο της οικονομικής συνεργασίας με την Αθήνα, η οποία περιλαμβάνει και τον τομέα της ενέργειας.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως στη συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα για την επανεκλογή του στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε την ελπίδα πως ο εποικοδομητικός διάλογος και οι διμερώς επωφελείς συνεργασίες θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ελληνο-ρωσική συνεργασία σε τομείς όπως το εμπόριο, η οικονομία, η ενέργεια κ.α.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΑκόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι αιτίες του δυστυχήματος, αν και το σημείο αυτό του δρόμου θεωρείται ιδιαίτερα στενό κι επικίνδυνο κι έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο