Σενάριο για αύξηση τελών κυκλοφορίας

Σχεδιάζεται, μεταξύ άλλων, να ενταχθούν στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας και αυτοκίνητα που σήμερα δεν πληρώνουν τέλη όπως για παράδειγμα ορισμένα πετρελαιοκίνητα και υβριδικά.

Σενάριο για αύξηση τελών κυκλοφορίας

Την πιθανότητα να αναζητήσει ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση μέσα από τέλη κυκλοφορίας εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ολοκληρώνουν το σχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Τα τέλη κυκλοφορίας ενδεχομένως να είναι και ένα από τα ισοδύναμα μέτρα που θα οδηγήσουν στην κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας στα υψηλού κυβισμού και ακριβά αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα σχεδιάζεται να ενταχθούν στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας και αυτοκίνητα που σήμερα δεν πληρώνουν τέλη όπως για παράδειγμα ορισμένα πετρελαιοκίνητα και υβριδικά. Επίσης, θα καταργηθούν πολλές εξαιρέσεις που ίσχυαν σήμερα για αρκετές κατηγορίες οχημάτων και μοτοσικλετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v