Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προστασία ζητά ο αστυνομικός-μάρτυρας στη δίκη της ΧΑ

Διακόπηκε για την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη της Χρυσής Αυγής. Νωρίτερα, ο αστυνομικός που κατέθεσε στην υπόθεση ζήτησε την προστασία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Προστασία ζητά ο αστυνομικός-μάρτυρας στη δίκη της ΧΑ
Την προστασία του ίδιου και της οικογένειάς του ζήτησε ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του, ο μάρτυρας-αστυνομικός Δημ. Κουρετζής.

Νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο κάποιος έγραψε τη λέξη μαλ... στο αυτοκίνητό του και το χαράκωσε, ενώ πριν από τρεις εβδομάδες δέχτηκε και απειλητικό τηλεφώνημα.

Είπε πάντως, απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, ότι δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις πράξεις και ότι κανείς δεν του είπε και κάτι για τη δίκη στην οποία επρόκειτο να καταθέσει.

Η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

"Θα τον πούμε κι άγιο Ρουπακιά, τώρα;".

Μ' αυτή τη φράση αντέδρασε νωρίτερα από το ακροατήριο ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, στην προσπάθεια του συνηγόρου του να καταδείξει ότι ο δολοφόνος του νεαρού μουσικού κάπνιζε μετά το έγκλημά του όχι γιατί ήταν απαθής αλλά αντιθέτως γιατί ήταν ταραγμένος.

Απ' την πλευρά του, ο μάρτυρας αστυνομικός, εξεταζόμενος και από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, επανέλαβε ότι ο Ρουπακιάς μετά την πράξη του ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, κάπνιζε και κοίταγε ευθεία μπροστά, δεν είχε γυρίσει καν το κεφάλι του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v