Καββαθάς: Το τρίτο μνημόνιο οδηγεί σε σε απόγνωση τις ΜμΕ

Οι κ.κ. Καββαθάς και Κουράσης τόνισαν ότι επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει ένας αναπτυξιακός προϋπολογισμός με έμφαση στις επενδύσεις και σημαντικές διορθώσεις στη φορολογική και κοινωνική πολιτική.

Καββαθάς: Το τρίτο μνημόνιο οδηγεί σε σε απόγνωση τις ΜμΕ

Συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, κ. Χάρη Θεοχάρη είχαν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Κουράσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ με πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη ενόψει της συζήτησης στη Βουλή του προϋπολογισμού του 2016.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ ενημέρωσαν τον κ. Θεοχάρη για τις θέσεις της Συνομοσπονδίας τονίζοντας ότι τα μέτρα που περιλαμβάνονται και στο τρίτο μνημόνιο έχουν οδηγήσει σε απόγνωση του μικρομεσαίους επιχειρηματίες καθώς από τη μία μεριά μειώνεται ο τζίρος της οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας και από την άλλη αυξάνονται οι φόροι, διογκώνονται τα «κόκκινα δάνεια» και εκτοξεύονται στα ύψη τα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι κ.κ. Καββαθάς και Κουράσης τόνισαν ότι επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει ένας αναπτυξιακός προϋπολογισμός με έμφαση στις επενδύσεις και σημαντικές διορθώσεις στη φορολογική και κοινωνική πολιτική, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v