Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Βολές» από Ποτάμι σε Σπίρτζη για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων

Ο Χρ. Σπίρτζης υπερασπιζόμενος τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ημέρες του δημοψηφίσματος, αποφάσισε τις δωρεάν μετακινήσεις με απώλεια εσόδων €9,5 εκ. αφού το τζάμπα ίσχυε ακόμη και για τους τουρίστες, υπογραμμίζει το Πο΄ταμι.

«Βολές» από Ποτάμι σε Σπίρτζη για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων

Ο κ.Σπίρτζης, έμπιστος και μεγαλοστέλεχος πλέον της παρέας του Μαξίμου, αποφάσισε την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 16% τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές των καυσίμων έχουν μειωθεί σημαντικά, αναφέρει σε ανακοίνωση το Ποτάμι.

Πρόκειται για τον ίδιο υπουργό που, υπερασπιζόμενος τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ημέρες του δημοψηφίσματος, αποφάσισε τις δωρεάν μετακινήσεις με απώλεια εσόδων €9,5 εκ. αφού το τζάμπα ίσχυε ακόμη και για τους τουρίστες.

Και τώρα, αντί να πληρωθούν οι οφειλές των υπουργείων που φθάνουν τα 20,5 εκατομμύρια και να αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή, ο κ.Σπίρτζης στέλνει το λογαριασμό σε αυτούς που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε τον λαϊκισμό, την ασχετοσύνη και την ανικανότητά τους;, αναφέρει σε ανακοίνωση το Ποτάμι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v