Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση Μπαλτάκου: Τζιτζικώστας ή αδιέξοδο

Η ΝΔ χρειάζεται πραγματικό αρχηγό, υποστηρίζει ο Τάκης Μπαλτάκος. «Η παράταξη θα εισέλθει σε αδιέξοδο και για να αποτραπεί αυτό, ο Τζιτζικώστας είναι η μόνη λύση», τονίζει.

Παρέμβαση Μπαλτάκου: Τζιτζικώστας ή αδιέξοδο

Την πεποίθηση ότι μόνον η εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα θα αποτρέψει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε με δηλώσεις του στο Euro2day.gr, ο Τάκης Μπαλτάκος, στέλεχος με ιστορία 38 ετών στην παράταξη, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ταυτόχρονα δε υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει χάσει την ταυτότητά της κι όχι τον μεσαίο χώρο, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο και για φαινόμενα ηττοπάθειας, εγωκεντρισμού και φεουδαρχισμού, μέσα στην παράταξη και στους διεκδικητές της ηγεσίας.

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται αρχηγό. Αρχηγό όμως. Πραγματικό αρχηγό. Αρχηγό ικανό να εμπνεύσει τις μάζες, να συνεγείρει συνειδήσεις, να παλιννοστήσει ψηφοφόρους, να συγκεράσει τις εσωτερικές αντιφάσεις δεξιών-κεντρώων, να εξισορροπήσει αποφασιστικά ανάμεσα στο παλαιό και το νέο», τόνισε ο κ. Μπαλτάκος για να προσθέσει: «Αρχηγό με όραμα, χαρισματικό, αρχηγό χωρίς προσκολλήσεις σε παρωχημένα και ατελέσφορα τσιτάτα του τύπου ‘’χάσαμε τον μεσαίο χώρο’’, ενώ αυτό που χάσαμε είναι η ταυτότητά μας, αρχηγό δυναμικό, αλλά σώφρονα, τολμηρό, αλλά εχέφρονα, φιλόδοξο, αλλά όχι εγωκεντρικό, νικηφόρο, όχι ηττοπαθή, όχι αγκυλωμένο, όχι ‘’φεουδαρχικό’’».

«Αλλιώς», κατέληξε, «η παράταξη θα εισέλθει σε αδιέξοδο και για να αποτραπεί αυτό, ο Τζιτζικώστας είναι η μόνη λύση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v