Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απεργία 1/12 αποφάσισαν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας του κλάδου την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου αλλά και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Απεργία 1/12 αποφάσισαν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

«Η απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή φόρου σε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι καταστροφική», τονίζει η πανελλήνια ομοσπονδία πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) και προαναγγέλλει την προκήρυξη απεργίας και πορεία διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, «τη θεωρούμε εχθρική ενέργεια σε βάρος των πρακτόρων OΠΑΠ ΑΕ, που υποτίθεται ότι θα προστατεύονταν από τη σημερινή κυβέρνηση -κατά δήλωση του κου Τσίπρα-, έναντι των μεγάλων συμφερόντων στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Ειδικότερα δε η απαλλαγή από τον φόρο για άλλες επιχειρήσεις, στον χώρο μας, εκτός ΟΠΑΠ ΑΕ, την καθιστά ενέργεια διπλά εχθρική, κατευθυνόμενη και στοχευόμενη. Γι' αυτό από σήμερα αρχίζει ο πόλεμος εναντίον αυτής της απόφασης και εναντίον αυτών που την πήραν. Χωρίς περιστροφές και μασημένα λόγια».

«Κάνοντας πράξη τα λόγια μας για άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις και ενέργειες, το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας του κλάδου την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, με κάθοδο όλων των συναδέλφων στην Αθήνα και με πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών».

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλες μορφές αγώνων και κινητοποιήσεων», ξεκαθαρίζουν.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε καθολική συμμετοχή στην απεργία, σε δυναμική και μαζική παρουσία στη συγκέντρωση και στην πορεία της Αθήνας την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v