Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Θ. Φωτίου – Γ. Καμίνη

Την καταπολέμηση της φτώχειας, τη σίτιση των μαθητών και την υποστήριξη των αστέγων συζήτησαν η αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Συνάντηση Θ. Φωτίου – Γ. Καμίνη

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου συναντήθηκε σήμερα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη. 

Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν στη συνεργασία στο πλαίσιο των προγραμμάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας, την οργάνωση των σχολικών γευμάτων για τη σίτιση των μαθητών, τη διαχείριση-αξιοποίηση κενών κτιρίων και την πολιτική για την καταπολέμηση της αστεγίας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, υπήρξε αλληλοενημέρωση για τις ενέργειες και τον προγραμματισμό του υπουργείου και του Δήμου πάνω σε αυτά τα θέματα και διαπιστώθηκε ευρεία σύμπτωση απόψεων.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εργασίας μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου και του Δήμου Αθηναίων, ώστε, αποτελεσματικά και παραμερίζοντας τυχόν γραφειοκρατικά εμπόδια, υπουργείο και Δήμος να συνεργαστούν για την υλοποίηση των κοινών τους στόχων στα παραπάνω ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v