Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 3/12 διοργανώνεται το 11ο E-Business Forum από την ΕΕΔΕ

Το E-Business Forum διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στις 3/12 διοργανώνεται το 11ο E-Business Forum από την ΕΕΔΕ
Με σκοπό την ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση και τις προοπτικές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, την παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών (case-studies) ηλεκτρονικού επιχειρείν, την ανάδειξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και την ανάλυση των βασικών θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη γενικά του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στη χώρα μας, διοργανώνεται το 11ο E-Business Forum, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΔΕ.

Το E-Business Forum διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Greca και του ΣΕΠΕ και με τη συνεργασία του ΣΕΚΕΕ, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9.00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ειδικότερα, το 11ο E-Business Forum εστιάζει το ενδιαφέρον του στους παρακάτω τομείς:

-Ηλεκτρονικά νομίσματα και ηλεκτρονικές πληρωμές
-Digital Marketing
-Ελληνικά Cases Βέλτιστων Πρακτικών
-Έρευνες on-line καταναλωτών
-E-Business Integration
-Mobile Commerce
-Digital Media & Publishing
-Νέα Επιχειρηματικότητα στο Διαδίκτυο

Επίσης, φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν Workshops και Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Χορηγοί του 11ου E-Business Forum είναι οι Cardlink, Eurobank, Eventora, First Data, MasterCard, Mellon Technologies, Payzone Hellas A.E., και Softweb. Χορηγοί επικοινωνίας: adbusiness, Business Today, Com Today, Manager και LIFO. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: advertising.gr, BusinessNews.gr και SofokleousIn.gr. Τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v