Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Αποχώρησε από την ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος Μεϊμαράκη

Ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα τόσο της ημερομηνίας των εκλογών όσο και της νέας εταιρείας που θα τις αναλάβει. Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαράκη, Πρόδρομος Αμπατζόγλου από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

ΝΔ: Αποχώρησε από την ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος Μεϊμαράκη

Στον αέρα βρίσκεται και πάλι το ζήτημα της εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ.

H συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (KEΦΕ) ολοκληρώθηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση και ως εκ τούτου θα συνεδριάσει ξανά αύριο το βράδυ.

Από τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαράκη, Πρόδρομος Αμπατζόγλου.

Αιτία, όπως είπε, ήταν η μη ικανοποιητική απάντηση που έλαβε νωρίτερα από τον γραμματέα του κόμματος Αγδέα Παπαμιμίκο όσον αφορά το κόλλημα που αυτός έχει δηλώσει και δεν παρίσταται στην επιτροπή αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι το κόμμα δεν έχει προσφύγει νομικά κατά της εταιρείας Info Solution.

Πρόκειται για την εταιρεία που είχε αναλάβει την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής η οποία τελικά κατέληξε σε φιάσκο.

Ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα τόσο της ημερομηνίας των εκλογών, όσο και της νέας εταιρείας που θα τις αναλάβει.

Τα στρατόπεδα Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα διαμηνύουν πως πρέπει πάση θυσία να γίνουν την άλλη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη, οι πλευρές Μειμαράκη και Μητσοτάκη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετατεθούν οι εκλογές για λίγο αργότερα αρκεί να είναι αξιόπιστες.

Επικρατέστερη εταιρεία για να αναλάβει τις εκλογές θεωρείται η Vodafone ενώ συζητήσεις γίνονται και με τη Unisystem καθώς και με το τμήμα Call Center του OTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v