Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑ. Τα βιογραφικά του προέδρου, του CEO και του αντιπροέδρου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΠΑ, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:

Γεώργιος Σπανούδης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Θεόδωρος Κιτσάκος, Διευθύνων Σύμβουλος
Δημήτρης Δημητριάδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Βασίλειος Καρακίτσιος, Καθηγητής Γεωλογίας
Αλέξανδρος Σαρηβαλάσης, Νομικός
Μιχάλης Βεργίτσης, Γεωφυσικός
Γιώργος Γερμανός, Οικονομολόγος
Έλλη Διγενή, Οικονομολόγος εκπρόσωπος ΕΛΠΕ
Διομήδης Σταμούλης, Χημικός Μηχανικός, εκπρόσωπος ΕΛΠΕ
Ελένη Ζηλακάκη, Οικονομολόγος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Γιώργος Μουστάκης, Οικονομολόγος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Βιογραφικό κ. Κιτσάκου

Ο κ. Θεόδωρος Κιτσάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Είναι Χημικός Μηχανικός με εξειδίκευση στη Βιομηχανική Χημεία.

Στη υπερ35ετή διεθνή επαγγελματική του σταδιοδρομία, διετέλεσε ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές και άλλες μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, στους τομείς των Πετρελαιοειδών, Πετροχημικών, Λιπασμάτων και Βιομηχανικών Χημικών. Εργάστηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στην Ευρώπη και σε χώρες με χαρακτηριστικά αναδυόμενων αγορών (Τουρκία, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική). Διετέλεσε επίσης, διευθυντής Έργου (project leader) σε σημαντικά επενδυτικά προγράμματα (project) διεθνούς ενεργειακής στρατηγικής.

Έχει ενεργή ενασχόληση και εξειδίκευση μεταξύ άλλων θεμάτων σε θέματα γεωστρατηγικής, ενεργειακής διπλωματίας, έρευνας και διαχείρισης υδρογονανθράκων, πετρελαϊκής και χημικής βιομηχανίας.
Είναι έγγαμος και πατέρας ενός γιού.

Βιογραφικό κ. Σπανούδη

Ο κ. Γιώργος Σπανούδης έχει σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού στο City University of New York, μεταπτυχιακό Manhattan College Graduate School of Engineering και ως στέλεχος μετεκπαιδεύτηκε στο London Business School, το Πανεπιστήμιο Harvard, το ASHRIDGE, το IMD και το INSEAD.

Τα τελευταία 30 χρόνια έχει εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη και του έχουν ανατεθεί ηγετικοί ρόλοι σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο σε ώριμες όσο και αναδυόμενες αγορές. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος εισηγμένων εταιριών μεγάλης κεφαλαιοποίησης, ιδίως στον τομέα ενέργειας, με κορύφωση τη διοίκηση όλων των δραστηριοτήτων της Royal Dutch Shell στην Τουρκία, με ενεργητικό $ 9,4 δις και μικτά κέρδη άνω των $1,4 δις όπου επέτυχε τις υψηλότερες αποδόσεις στα πλαίσια του διεθνούς ομίλου επί τέσσερα συνεχή χρόνια.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από το χώρο της ναυτιλίας και στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο της ενέργειας, όπου εργάστηκε πάνω από 20 έτη ως στέλεχος παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα εξόρυξης, επεξεργασίας και διανομής Πετρελαίου και Αερίου με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Βιογραφικό κ. Δημητριάδη

Ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης είναι στέλεχος της ΔΕΠΑ από ιδρύσεως της, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ με επαγγελματική εμπειρία ως ελεύθερος επαγγελματίας πριν την είσοδο του στην εταιρία όπου ασχολήθηκε εκτός των άλλων με το σχεδιασμό, κατασκευή και διαχείριση των δικτύων διανομής ΦΑ.

Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της ΔΕΠΑ για 2 χρόνια 2013-2015 ενώ μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Δ/ντη Διαχείρισης Συμβάσεων και Διοίκησης Έργων .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v