Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη

Ο Αλ. Τσίπρας αντί να κυβερνά αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση και ανακαλύπτει συνεχώς εχθρούς, υπογραμμίζει η Φ. Γεννηματά.

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη

Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη τώρα, τονίζει η Φ. Γεννηματά σε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Οπως ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορώ να ξέρω αν και πόσο θα αντέξει η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών τους επόμενους μήνες. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως δεν μπορούν πλέον να αντέξουν άλλο η χώρα και ο ελληνικός λαός. Ο τόπος δεν μπορεί να ζει συνεχώς στο χείλος του γκρεμού, υπό τον φόβο μιας πλήρους οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής.

Όμως φοβάμαι ότι το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Ο κ. Τσίπρας, αντί να κυβερνά, αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση και ανακαλύπτει συνεχώς εχθρούς.

Προ των αδιεξόδων της κυβέρνησής του, ο κ. Τσίπρας άρχισε πάλι τις τελευταίες ημέρες τις «ηρωικές» αντιπαραθέσεις εσωτερικής κατανάλωσης με τους δανειστές. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ξαναζήσουμε εφιαλτικές στιγμές, ούτε τα αποτελέσματα της προηγούμενης «περήφανης» διαπραγμάτευσης Τσίπρα - Βαρουφάκη, σημείωσε η Φ. Γεννηματά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v