Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη από τις εσωκομματικές εκλογές

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το διακύβευμα των εκλογών είναι να κερδίσει εκείνος που θα μπορέσει να απαλλάξει την χώρα το συντομότερο δυνατόν από αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα»

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη από τις εσωκομματικές εκλογές

Τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας από τα Ιωάννινα, ενώ τόνισε πως «είναι επιτακτική η ανάγκη μιας ισχυρής αντιπολίτευσης σύντομα, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά για την χώρα μας», μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το διακύβευμα των εκλογών είναι να κερδίσει εκείνος που θα μπορέσει να απαλλάξει την χώρα το συντομότερο δυνατόν από αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό ζήτημα και επισήμανε πως «με συγκεκριμένες προτάσεις, πρέπει να επέμβει στην Τουρκία που είναι και η πηγή του προβλήματος και να διεκδικήσει».

Ο κ. Τζιτζικώστας το απόγευμα θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Ωστόσο, περιοδεία στην 'Αρτα, αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει το βράδυ στο Κομπότι και αύριο το μεσημέρι στο Επιμελητήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v