Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανό νέο εμπόδιο στις γαλάζιες εκλογές

Η εταιρεία Genius Systems που είχε δώσει επίσης προσφορά για να διενεργήσει εκείνη την διαδικασία κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναβολή των εκλογών

Πιθανό νέο εμπόδιο στις γαλάζιες εκλογές
Νέα εμπλοκή φαίνεται ότι προκύπτει με τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, καθώς εταιρεία που είχε δώσει επίσης προσφορά για να διενεργήσει εκείνη την διαδικασία κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναβολή των εκλογών, σύμφωνα με το Mega.

Η εταιρεία Genius Systems αναφέρει πως η δική της προσφορά ήταν οικονομικότερη και ως εκ τούτου θα έπρεπε να επιλεγεί. Ωστόσο από τη ΝΔ αναφέρουν πως το κόμμα αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και δεν υπάρχει τέτοιου είδους υποχρέωση.

Εκτιμούν μάλιστα πως το δικαστήριο δεν θα κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 20 του Δεκέμβρη.

Την ίδια στιγμή πάντως ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επιχειρεί να πολιτικοποιήσει το θέμα και σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

"Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν...."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v