Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Μπέος

Ο κ. Μπέος υποστηρίζει ότι η επίμαχη απόφαση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Μπέος
Στο ΣτΕ προσέφυγε ο δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας με την οποία τέθηκε σε αργία για εμπλοκή στην υπόθεση στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο κ. Μπέος υποστηρίζει ότι η επίμαχη απόφαση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από χθες ο δήμαρχος Βόλου βρίσκεται σε αργία καθώς του κοινοποιήθηκε η σχετική διαπιστωτική πράξη.

Η δίκη του Αχιλλέα Μπέου και 84 ακόμα ατόμων, στην πλειοψηφία τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, έχει προσδιοριστεί για τις 15 Απριλίου 2016. Τα αδικήματα που περιγράφονται στο κατηγορητήριο αφορούν κακουργήματα, όπως είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία και δωροδοκία, παράνομα στοιχήματα.

Στην προσφυγή του ο Αχιλλέας Μπέος υποστηρίζει ότι η θέση του σε αργία παραβιάζει τον πυρήνα του τεκμηρίου της αθωότητας και βλάπτει ανεπανόρθωτα την εικόνα του ως δημάρχου, ενώ ζητεί ακόμη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v