Μεϊμαράκης: Σκεφτόμουν να αποχωρήσω από την εκλογές στη ΝΔ

Ο β΄ γύρος των εκλογών με βρήκε με λίγα ψυχολογικά αποθέματα, δεν κινήθηκα αρκετά, ίσως έπρεπε να αποχωρήσω σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ. Αν είχαν γίνει εκλογές στις 22 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά, σημείωσε

Μεϊμαράκης: Σκεφτόμουν να αποχωρήσω από την εκλογές στη ΝΔ
Δεν αισθάνθηκα πικρία για την ήττα αλλά στενοχώρια για την συμπεριφορά κάποιων τόνισε ο Ε. Μειμαράκης «στον ενικό», υπογραμμίζοντας πως «θα προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Ο β΄ γύρος των εκλογών με βρήκε με λίγα ψυχολογικά αποθέματα, δεν κινήθηκα αρκετά, ίσως έπρεπε να αποχωρήσω, το είχα σκεφτεί, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω πρόεδρος της ΝΔ αλλά μου προέκυψε, ανέφερε συμπληρώνοντας πώς δεν πήρε κανένα συνυποψήφιό του τηλέφωνο για να τον στηρίξει. Δεν είχα ούτε επικοινωνιολόγους, ούτε τα χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία, πρόσθεσε.

Αν είχαν γίνει εκλογές στις 22 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά, σημείωσε, ενώ τόνισε πώς η ΝΔ κινδύνευσε δυο φορές να διαλυθεί.

Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να αναλάβει την αρχηγία του κόμματος πριν τις εθνικές εκλογές, είπε ο κ. Μειμαράκης, συμπληρώνοντας πώς ο Α. Σαμαράς στήριξε στο β΄ γύρο των εκλογών τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαπέλυσε βολές κατά του Αλ. Τσίπρα λέγοντας πως ο πρωθυπουργός δεν έχει χαρακτηριστικά εθνικού ηγέτη αλλά θέλει να είναι κομματάρχης.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v