Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεκατέσσερα ακίνητα πωλεί το ΤΑΙΠΕΔ μέσω e-δημοπρασίας

Μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας πρόκειται να πωλήσει 14 ακίνητα το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Βρίσκονται σε τουριστικές και άλλες περιοχές της χώρας. Ορισμένα, όμως, είχαν μείνει στα αζήτητα σε προηγούμενες δημοπρασίες.

Δεκατέσσερα ακίνητα πωλεί το ΤΑΙΠΕΔ μέσω e-δημοπρασίας

Δεκατέσσερα ακίνητα επιχειρεί να πωλήσει μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), με την προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού να λήγει στις 31 Μαρτίου. Αρκετά από τα συγκεκριμένα ακίνητα είχαν ξαναβγεί σε ηλεκτρονική δημοπρασία κατά το παρελθόν, χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον. Πρόκειται για τα εξής ακίνητα:

1. Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην "Σανατόριο Φρειδερίκης" στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37 χλμ. περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).
2. Χώρα, Μύκονος: Ξενοδοχείο "ΛΗΤΩ". Ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Χώρα της Μυκόνου (πώληση).
3. Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Ξηραδάκη, Παραδοσιακό ξενοδοχείο κατασκευασμένο το 19ο αιώνα, σε απόσταση 17 χλμ .από την πόλη του Βόλου (πώληση).
4. Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Μουσλή. Χαρακτηριστικό δείγμα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με πανοραμική θέα στον Παγασητικό, σε απόσταση 17 χλμ. από την πόλη του Βόλου (πώληση).
5. Μηλιές, Πήλιο: Αρχοντικό Ευαγγελινάκη. Τριώροφο λιθόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό σε απόσταση 28 χλμ. περίπου από τον Βόλο (πώληση).
6. Ανδρίτσαινα, Ηλεία: Πρώην Ειρηνοδικείο. Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα προ του 1935, που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).
7. Λίμνη, Εύβοια: Πρώην Ειρηνοδικείο. Παραθαλάσσιο διώροφο πλακοσκεπές κτίσμα επί της οδού Ποσειδώνος σε έναν από τους γραφικότερους οικισμούς της Β. Ευβοίας (πώληση).
8. Κλειτορία, Αχαΐα: Πρώην Ειρηνοδικείο. Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων (πώληση).
9. Σιντίκη, Σέρρες: Πρώην Ειρηνοδικείο. Διώροφο κτίριο σε απόσταση 8 χλμ. από τη λίμνη Κερκίνης (πώληση).
10. Πόλη Μυτιλήνης, Λέσβος: Αρχοντικό Κατσάνη. Διώροφο διατηρητέο κτίσμα γνωστό και ως "Κατσάνειο" στην περιοχή Σουράδα, οδ. Ελ. Βενιζέλου 58, στην πόλη της Μυτιλήνης (πώληση).
11. Καλλιθέα, Κατερίνη: Παραθαλάσσια έκταση στην περιοχή Κορινού, σε απόσταση 10 χλμ. από την πόλη (πώληση).
12. Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 285 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης (πώληση).
13. Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 284 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο (πώληση).
14. Aμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 292 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννίνων, σε απόσταση 2,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης (πώληση).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v