Με νέο οργανόγραμμα και «σχέδιο» το ΣΔΟΕ

«Η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη», διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ο Τρύφων Αλεξιάδης κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων ειδικού γραμματέα από τον Κ. Χρήστου.

Με νέο οργανόγραμμα και «σχέδιο» το ΣΔΟΕ

Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε το ΣΔΟΕ τον πιο ισχυρό ελεγκτικό βραχίονα, ανέφερε κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του ειδικού γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Χρήστου.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης προανήγγειλε νέο οργανόγραμμα αλλά και νέο επιχειρησιακό σχέδιο για το ΣΔΟΕ, διαβεβαιώνοντας τους υπαλλήλους ότι -μετά τις αλλαγές και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στη ΓΓΔΕ- "η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη". Τόνισε άλλωστε πως όλοι οι υπάλληλοι κρίνονται με βάση τη δουλειά τους και όχι με αλλότρια κριτήρια.

Η τοποθέτηση του κ. Χρήστου ήρθε μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Δάνη, ο οποίος αντιδρώντας έντονα στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ, υπέβαλε την παραίτησή του.

Μάλιστα, παρακάμπτοντας τον πολιτικό του προϊστάμενο, είχε υποβάλει την παραίτησή του απευθείας στον Πρωθυπουργό. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή με υπογραφή τόσο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όσο και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v