Παρατείνεται για μια εβδομάδα η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, που συνεδρίασε στα γραφεία του Συλλόγου, σήμερα Παρασκευή 22/1/2016, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων έως και την επόμενη Παρασκευή 29/1/2016.

Παρατείνεται για μια εβδομάδα η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας

Συνεχιζουν την αποχη απο τα καθηκοντα τους οι δικηγοροι της Αθηνας μεχρι την επομενη Παρασκευη 29/1 διαμαρτυρομενοι για το ασφαλιστικο νομοσχεδιο που προωθει η κυβερνηση.

Επισης αποφασιστηκε συμβολικος αποκλεισμος του πρωτοδικειου της αθηνας την προσεχη Πεμπτη απο τις 8 μεχρι τις 11. Η ανακοινωση του Δικηγορικου Συλλογου της Αθηνας εχει ως εξης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, που συνεδρίασε στα γραφεία του Συλλόγου, σήμερα Παρασκευή 22/1/2016, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων έως και την επόμενη Παρασκευή 29/1/2016, με το ίδιο αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών.

Μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις του κλάδου, το Δ.Σ του ΔΣΑ εκφράζοντας την καθολική αντίδραση του δικηγορικού σώματος στις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης, ζητεί την άμεση απόσυρσή του και την έναρξη ενός ανοικτού, ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους φορείς.

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εντάσσεται και τρίωρος αποκλεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών, την Πέμπτη 28/1/2016 από 8.00΄ - 11.00΄ π.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v