Μπακογιάννη: Η εκλογή Μητσοτάκη σηματοδοτεί νέα εποχή για την κεντροδεξιά

Η ΝΔ θα είναι πολύ σύντομα έτοιμη να κυβερνήσει, αλλάζοντας καταρχήν την αντιπολιτευτική τακτική και καταθέτοντας συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις, υπογραμμίζει η Ντ. Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη: Η εκλογή Μητσοτάκη σηματοδοτεί νέα εποχή για την κεντροδεξιά

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την κεντροδεξιά. Δίνει το στίγμα για μια ΝΔ στραμμένη στο κέντρο, αξιόπιστη, που θα κάνει πράξη την ανανέωση και στην οποία δεν περισσεύει κανείς, τονίζει η Ντ. Μπακογιάννη σε συνέντευξη στη Real News.

Οπως τονίζει η ΝΔ θα είναι πολύ σύντομα έτοιμη να κυβερνήσει, αλλάζοντας καταρχήν την αντιπολιτευτική τακτική και καταθέτοντας συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις αλλά και το σχέδιο της για την ανασυγκρότηση της χώρας. Αν θέλεις να πολεμήσεις τον λαϊκισμό δεν τον πολεμάς με λόγια, τον πολεμάς με πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό υπογραμμίζει πως ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα καταθέσουμε τη δική μας πρόταση, με πρόσημο δικαιοσύνης και κυρίως με κίνητρα για την απασχόληση.

Βλέπω σύντομα εξελίξεις που θα βάλουν στο τραπέζι νέα δεδομένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές αυτή τη στιγμή δεν βοηθούν τον τόπο, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ντ. Μπακογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v