Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας από Alpha και Diners

Στο πλαίσιο του 1ου "Dine Athens", από την 1 έως την 7 Φεβρουαρίου 2016, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους των καρτών Diners Club.

Η πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας από Alpha και Diners

Η Alpha Bank και οι κάρτες Diners Club διοργανώνουν την πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο "Dine Athens", εισάγοντας στην Ελλάδα την ιδιαιτέρως επιτυχημένη ιδέα των "restaurant weeks", στην οποία βασίζονται κορυφαία διεθνή γαστρονομικά γεγονότα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του 1ου "Dine Athens", από την 1 έως την 7 Φεβρουαρίου 2016, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους των καρτών Diners Club, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των Ευρώ 20, Ευρώ 40 και Ευρώ 60 για όλους, ενώ αποκλειστικώς για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v