Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολυμπιακός: Κούνησαν μαντίλι Μανιάτης, Φινμπόγκασον και Αυλωνίτης

Ο αρχηγός πάει δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης για έξι μήνες, όπως και ο Αυλωνίτης για το ίδιο διάστημα στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς. Στη γερμανική Άουγκσμπουργκ κατέληξε ο Φινμπόγκασον. Δεν υπάρχει option απόκτησης για τον Μανιάτη.

Ολυμπιακός: Κούνησαν μαντίλι Μανιάτης, Φινμπόγκασον και Αυλωνίτης
Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός μείωσε το ρόστερ του, αφού Μανιάτης (φωτογραφία), Φινμπόγκασον και Αυλωνίτης μετακόμισαν σε άλλες πολιτείες.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι στη βελγική Σταντάρ Λιέγης.

Ο πρόεδρος της Σταντάρ, Μπρούνο Βενάνζι, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να πείσει τον Μανιάτη και τα κατάφερε, παρά τις αρχικές ενστάσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Σταντάρ, η οποία τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους «ερυθρόλευκους», τον θέλει ως αντικαταστάτη του... Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο Βενένζι ζήτησε να τον αγοράσει, αλλά τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Μανιάτης, προς το παρόν δεν ήταν θετικοί. Ετσι, κατέληξαν σε συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό, χωρίς option αγοράς. Αυτό δείχνει ότι στον Πειραιά τον υπολογίζουν.

Την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Αουγκσμπουργκ, Μάρκους Βέινζερλ. Αρχικά ο Ολυμπιακός «έσπασε» τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και εν συνεχεία η ισπανική ομάδα τον παραχώρησε στους Γερμανούς.

Τέλος, τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς θα φορά μέχρι το καλοκαίρι ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς οι Αυστριακοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Όπως έγινε γνωστό, η Στουρμ απέκτησε τον Αυλωνίτη με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, έχοντας βάλει και option αγοράς του παίκτη, στο φινάλε της σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v